Hirdetés

7 új Kingsman-film és televíziós sorozat is jöhet

|

A Kingsmant készítő Marv már egy egész univerzumban gondolkodik.

Hirdetés

A Marv Films vezetője, Zygi Kamasa szerint Matthew Vaughn - a Kingsman: A titkos szolgálat és a Kingsman: Az Aranykör rendezője - tovább bővítené a franchise-t, holott még az előzményfilm, a The King's Man bemutatására sem került sor a járványhelyzet miatt. A Deadline értesülései szerint körülbelül hét további filmet terveznek.

Hirdetés

Bár a The King's Man premierje 2021-re tolódott, a Marvnál optimisták. Nemcsak a folytatásokat, előzményeket és spin-offokat tervezik, hanem egy tévésorozatot is, szóval ötleteik vannak bőven, de ezt még bármi keresztül húzhatja. Főleg, ha a Warner heves vitákat kiváltó döntését mást stúdiók is bevállalják, elég telített lesz a piac, és sokan így is megkérdőjelezik, minek a James Bond-féle angol úriemberekből ennyi.

A Marv Films a Disney alá tartozik, márpedig náluk senki nem szereti jobban a franchise-okat, és látva az első két film sikerét (több mint 824 millió dollárt kerestek a 190 milliós gyártási költséghez képest), érthető a lelkesedésük. Azonban a legnagyobb kihívás még hátravan: februárban szeretnék bemutatni a The King's Mant (itthon február 25. a legutóbbi dátum), de egyelőre megjósolni sem lehet, mi lesz a mozikkal jövőre.

Mivel a The King's Man a már megjelent részekhez képest jóval korábban játszódik, Taron Egerton és Colin Firth nem tűnik majd fel benne, de ez nem jelenti azt, hogy búcsú nélkül hagynának itt minket. Taron még tavaly megerősítette, hogy elkészült a Kingsman 3. részének forgatókönyve, amit természetesen Vaughn írt, és amelyet ő is rendezne, de előbb az előzményfilmet szerette volna leforgatni. A befejező rész méltóképp lezárja majd Harry (Colin Firth) és Töki (Taron Egerton) kapcsolatát, de addig Ralph Fiennes és Harris Dickinson veszi át a helyüket.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.