Hirdetés

Újabb részekkel támadnak a Madagaszkár pingvinjei

|

Ki hallott már olyat, hogy egy pingvin az Antarktisz helyett inkább választja pihenőhelyéül a forró Ausztráliát?

Hirdetés

Sokak szerint a Nickelodeon sorozatában újraéled a Kengyelfutó gyalogkakukkból ismert Prérifarkas hangvétele, aki a ’40-es évek gengszterfilmjeivel összefogva táborozik le a New York-i állatkertben. Humorból sincs hiány a műsorban, egy ízben Kapitány lánynak képzelve magát indul önfelfedező túrára, de az idősebb korosztálynak is bátran ajánlható a széria, hiszen olyan témák is a felszínre kerülnek A Madagaszkár pingvinjeiben, mint a média mindennapokban betöltött szerepe, a bajtársiasság, és az önfeláldozás. Játszva nevelnek kedvenceink!
Nem csoda, hogy a DreamWorks felmérésének eredményeképp a pingvinek lettek a legnépszerűbb állatkák, akiket a szakértők egy különálló sorozat főszereplőiként el tudtak képzelni: hiába volt ott a Madagaszkár-filmekben Alex, az oroszlán, Marty, a zebra, vagy éppen Gloria a súlyos személyiséggel megáldott víziló, a gyerekek és a tesztközönség részéről mégis Kowalskiék kapták a legnagyobb tapsot.
 


A Nickelodeon fennállása során olyan legendás mesesorozatokat gyártott már, mint a felnőtteknek is ajánlható Avatar: Az utolsó léghajlító, a mindenki kedvenceként jellemezhető SpongyaBob Kockanadrág, vagy éppen Arnold, a Hé, Arnold! furcsa fejszerkezetű hőse. Méltán emlegethetjük A Madagaszkár pingvinjeit is akként a sorozatként, amiről egy-két emberöltő múlva nosztalgikusan beszél majd az akkorra felnőtt közönség.
A Madagaszkár pingvinjei február 18-tól a Nickelodeon műsorán!

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.