Hirdetés

Újabb részekkel támadnak a Madagaszkár pingvinjei

|

Ki hallott már olyat, hogy egy pingvin az Antarktisz helyett inkább választja pihenőhelyéül a forró Ausztráliát?

Hirdetés

A határozott Kapitány, az olvasni képtelen, de zseniális találmányokat eszkábáló Kowalski, az érzékeny Közlegény és az állandóan durrogó Rico vállvetve küzdenek azért, hogy mindenki a Madagaszkár filmek alapján készült mesesorozatot válassza kikapcsolódásul. Társuk ebben az önimádó Julien király is, de a szériában mutatkozik be az eddig nem látott Marlene, a vidra, aki végtelenül pozitív hozzáállásával napi rendszerességgel a Kapitány idegeire megy. Persze ők sem lehetnek ellenfelei a félkatonai módszerekkel operáló pingvincsapatnak, akik már a Madagaszkár első két részében is a gyerekek kedvencei lettek, szélsőséges személyiségüknek és egymással szívesen konfrontáló stílusuknak hála.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.