Hirdetés

Újabb részletek a Steve Jobs-filmről

|

Mint már tudjuk, a tavaly elhunyt Apple-tulajdonos életéről szóló film főszereplője Ashton Kutcher lesz, ami a képen megmutatkozó hasonlóságot látva nem is olyan meglepő hír, mint elsőre gondolnánk.

Hirdetés

A film az Apple korai éveire fókuszál majd, ami alatt az 1971–2000 közötti időszakot kell értenünk. A kutatást több forrásból végezték, többek között Steve Wozniak, az Apple társalapítója, John Skully és Mike Markkula, a cég egykori vezérigazgatói vagy Daniel Kottke, korábbi Apple-dolgozó is hozzáadták tudásukat a filmhez.

Hulme a következőket mondta el Kutcher szerződtetéséről: „Mivel filmünk az Apple korai éveit fedi le, amikor Jobs még a húszas éveiben volt, olyan színészt akartunk találni, aki nem csak fiatalságában, de pszichikai szempontból is hasonlít rá. Emiatt és fizikai hasonlóságai miatt is Kutcher tökéletes a feladatra. Amikor a forgatókönyvet olvasta, rögtön vonzotta a szerep. A színész nagy Apple-, és Jobs-rajongó, ráadásul ért is a technikához, így történelmi mérföldkőnek tekinti Jobs munkásságát, s felismeri a projektben rejlő potenciált. Nagyon izgatott a szerep miatt”

A producer szerint a kutatást és írást rögtön Jobs lemondását követően elkezdték. Közben a Sony is dolgozik egy Steve Jobs-könyvön, de Hulme a saját filmjüket korábbra várja Walter Isaacson könyvénél. A tervek szerint ez év negyedik negyedében jelenne meg az életrajzi film, s amilyen sebességgel az eddigi munkálatok folynak, nem lenne meglepő, ha időre tudnák teljesíteni elképzeléseiket.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.