Hirdetés

Újabb részletekre derült fény az Avatar 2-vel kapcsolatban

|

A rendező, James Cameron nyilatkozott a fejleményekről.

Hirdetés

Már több, mint tíz éve hitegeti James Cameron a nézőket, hogy gigantikus sci-fije, az Avatar folytatást fog kapni. Sőt, mi több: folytatásokat. Az évek alatt felgyülemlett szkepticizmust azonban most már ideje leküzdenünk, ugyanis a rendező végre konkrétumokkal is szolgált a második résszel kapcsolatban, ami várhatóan 2022. december 16-án, tehát kereken egy év múlva kerül mozikba. Még leírni is hihetetlen. 

Hirdetés

Cameron az Entertainment Weekly-nek adott interjújában elmondta, hogy az Avatar 2 elsősorban víz alatt fog játszódni, és a stábbal minden tőlük telhetőt megtettek azért, hogy ezt hitelesen visszaadják. Például búvárleckéket vettek. 

Elismerem, őrültségnek hangozhat a folyamat. Ha az első rész nem hozott volna annyi pénzt, valószínűleg nem így forgatnánk. Az egyik szenvedélyemnek, az óceánnak akkor élek, amikor a másiknak, a filmkészítésnek nem. Na, de mi lenne, ha a kettőt kombinálnánk? A kollégáim azon a véleményen voltak, hogy "ússzuk meg szárazon" a vizes jelenetek felvételét [ahelyett, hogy a víz alatt, egy tartályban forgattak volna]. Azt mondtam: "Ez így nem fog működni. Nem lesz elég valódi." Még azt is hagytam, hogy lefuttassanak egy tesztet, ahol szárazon vettük fel a vizes jeleneteket, de ezt követően vízben is rögzítettünk, ami komoly szintlépésnek bizonyult a víz alatti forgatásban. 

A forgatás rejtelmei mellett néhány ott készült fotó is napvilágot látott, amik tökéletesen bizonyítják, hogy Cameron továbbra is ad a monumentalitásra:

 

Az Avatar 2 14 évvel később veszi fel a fonalat a nyitófilm történései után, amikor Jake Sully (Sam Worthington) és Neytiri (Zoe Saldana) már letelepedtek, és a gyerekeik végre a kezükbe veszik a sorsukat. Visszatér többek között Sigourney Weaver, de újoncot is avat a második rész Kate Winslet személyében, aki a Na'vi-faj egyik képviselőjét, Ronant alakítja. 

A film premierdátuma tehát 2022. december 16., a három további folytatás pedig 2024-ben, 2026-ban és 2028-ban jelenhet meg. 

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.