Hirdetés

Újabb szereplővel bővült az Ahsoka sorozat

|

Ezúttal Sabine Wren megformálóját találhatták meg.

Hirdetés

Augusztusban hallottunk először arról, hogy a Star Wars: Lázadók egyik főszereplő karaktere, a mandalore-i származású Sabine Wren is feltűnik majd Ahsoka önálló sorozatában. A Disney pedig az elmúlt hónapokban nem lustálkodott, és gőzerővel keresték a megfelelő személyt a szerepre, akit a napokban meg is találtak. 

Hirdetés

A Deadline értesülései szerint ugyanis Natasha Liu Bordizzo (Guns Akimbo, The Society) nemrég csatlakozott a projekthez. A szerepét ugyan még nem erősítette meg a stúdió, de a portál úgy tudja, hogy Bordizzo tényleg Wrent keltheti majd életre, aki a Rosario Dawson által megformált Ahsoka mellett a széria másik főszereplője lesz.

Sabine kiemelt karaktere volt a Lázadók című animációs sorozatnak, egyúttal a Galaktikus Birodalom elleni lázadás egyik megkerülhetetlen alakja. Az ősi mandalore-i fegyver, a sötétkard ideiglenes birtoklása tette meg őt a klánja jelképévé. A széria legvégén Ahsokával együtt indult a rejtélyesen eltűnt Ezra Bridger keresésére, ezért a rajongók már a The Mandalorianben is arra számítottak, hogy a harcosnő ott lesz valahol Ahsoka oldalán. Erre azonban még egy kicsit várniuk kell.

A sorozat forgatása a tervek szerint 2022 márciusában indulhat el, és annyi már biztos, hogy Hayden Christensen is látható lesz benne, mint Anakin Skywalker. 

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.