Hirdetés

Újabb színésznők a Batman: The Dark Knight Risesban?

|

Terjed egy olyan pletyka az interneten, hogy Charlize Theront, Vera Farmigat és Kacie Thomast valamilyen szerep miatt felkereste Christopher Nolan az új Batman filmjéhez.

Hirdetés

 

Azt beszélik, hogy az Oscar díjas Charlize Theront azzal keresték meg, hogy eljátssza Sarah Essen deketktív szerepét a The Dark Knight Risesban. Essen története Frank Miller és David Mazzucchelli Batman: Első év című képregényéhez nyúlik vissza, ahol neki és a házas Jim Gordonnak viszonya van, aminek a következménye a végén az, hogy Sarah New Yorkba költözik Gothamből.

A CBM közzé tette azt a pletykát is, hogy az Oscar díjra jelölt Vera Farmiga és Kacie Thomas már voltak egy meghallgatáson Julie Madison szerepéért. Julie Madison a Batman történetben arról ismert, hogy a milliomos, Bruce Wayne jegyese és az egyik első szerelme volt.

Számomra ezeknek a pletykáknak a jelentősége nem a színésznőkben rejlik, hanem, hogy valószínűleg a történetben benne lesz Sarah Essen és Julie Madison. Ezzel nem arra célzok, hogy Theron, Farmiga, vagy Thomas rosszak lennének, de a szerepet játszó emberek bármikor megváltozhatnak, a szerep, amit eljátszanak kevésbé.

Mit gondoltok arról a lehetőségről, hogy a Batman: The Dark Knight Rises történetében (ha csak pletyka is), ott lesz Sarah Essen és Julie Madison, és mi a véleményetek az esetlegesen őket alakító színésznőkről?

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.