Hirdetés

Újra Magyarországra jön Batman! - UPDATE

|

Hosszú évek óta nincs állandó, folytonosan megjelenő DC képregény kis hazánkban, ám most megtörni látszik a jég, és a sok-sok Marvel képregény után, kéthavonta Batman kalandjaival is megismerkedhetünk májustól!

Hirdetés


A megjelenés májusra várható, számonkét 24 oldallal, mellyek az előzetes információ szerint 800 Ft.-al fogják könyebbé tenni pénztárcánkat. Sajnos arról egyelőre nincs hír, hogy mely "univerzumot", illetve melyik "fajta" Batman történetet mutatják be itthon, de attól félek hamarosan ezt is megtudjuk! Mindenesetre én szívesen olvasnék egy kis New52-őt! ;) 

 

Update: Közben kiderült, hogy a "Batman: Dark Knight, Dark City" c. képregénysorozatot fogják kiadni magyarul, legalábbis a kiadó FaceBook bejegyzése erre utal leginkább! További fejlemények, hogy a magazin 48 oldalas lesz, melyben mindig 2 történet, egy Batman, és egy másik DC karakter foglal majd helyet! :) 

 

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.