Hirdetés

Újra Magyarországra jön Batman! - UPDATE

|

Hosszú évek óta nincs állandó, folytonosan megjelenő DC képregény kis hazánkban, ám most megtörni látszik a jég, és a sok-sok Marvel képregény után, kéthavonta Batman kalandjaival is megismerkedhetünk májustól!

Hirdetés

A hírt Magyarország legnagyobb képregénykiadója, a Kingpin jelentette be hivatalos oldalán, akik legfőkébb a Marvel kiadványok kiadásában, és honosításában érdekeltek. A Csodálatos Pókember, és a Marvel+ havonta megjelenő kiadványaihoz kéthavonta ezentúl Batman is csaltakozik, akinek (ahogy bármely más DC képregénynek) hírhedten nagyon nehéz megszerezni a jogait, így hát igen nagy dolognak számít, hogy itthon újra, magyarul olvashatjuk kedvencünket. 

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.