Hirdetés

Újra teljes a TV2-s Mintaapák főszereplőgárdája

|

Május óta foglalkoztatja a hazai tévézőket és tévés újságírókat a TV2 népszerű napi sorozata, a Mintaapák körüli botrány, ám úgy tűnik, itt a vége.

Hirdetés

A koronavírus-járvány miatt kényszerpihenőre vonult sorozat visszatérését sokan várták, ám annyi biztos, a Mintaapák rajongói egy teljesen új sorozattal találkozhatnak majd. Az új showrunner gyors távozását követően ugyanis a négyből három főszereplő is kiszállt a szériából, az egyik állandó mellékszereplővel együtt.

Hirdetés

A Mintaapák 2019 novemberében Szabó Kimmel Tamás, Fenyő Iván, Klem Viktor és Mészáros Béla főszereplésével indult el a TV2-n. A kezdeti eredmények nem voltak rosszak, de egy új magyar sorozattól magasabb nézőszám az elvárás. A naponta jelentkező produkció azonban idővel egyre jobban teljesített, és idén tavasszal már sikeres szériaként köszönt el a nézőktől 97 epizód után. Ezért is meglepő, hogy ennyi változásra kényszerül a stáb.

Mészáros Bélát leszámítva ugyanis teljesen megújul a főszereplőgárda. Fenyő Iván helyére Kamarás Iván érkezik, Klem Viktort Makranczi Zalán váltja, és nemrég kiderült, hogy Szabó Kimmel Tamás figuráját Száraz Dénes veszi át. A színművészt jól ismerhetik a tévézők és a TV2 nézői, ugyanis Száraz alakította éveken át a Jóban Rosszban egyik kulcsfiguráját, Tamás atyát, de a moziba járóknak is ismerősen csenghet a neve, hiszen ő volt a 2016-os magyar thriller, a Hurok főszereplője.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.