Hirdetés

Uncharted: Drakes Fortune - a film

|

Rengeteg dicséret, magas pontszámok, és kecsegtető ígéretek jellemzik az Uncharted nevet, s bár májusban már szó esett arról, hogy készülhet belőle film, részletek még csak most kerültek ki.

Hirdetés

Eredetileg Russell úr felelt volna a népszerű játék filmre való komponálásáért, ám valamilyen úton-módon nem sikerült dűlőre jutniuk a Sony cégével, így mégsem láthatjuk nevét a direktori szót követően.

Jelen pillanatban egy új rendező keresése folyik, valamint a Sony saját bevallása alapján szeretne megszerezni magának olyan tehetséges színészeket, akik méltóak az Uncharted névhez. A Drakes Fortune alcímet kapott epizód forgatókönyvét Thomas Dean Donnelly valamint Joshua Oppenheimer jegyezte, amibe nem kevertek bele más szálat, egyenes irányban követi a játék történetét, egy hozzá élethű mozit szeretnének összehozni.

Ha hinni lehet a terjengő pletykáknak, az Uncharted: Drakes Fortune mozi az előzetes tervekkel ellentétben nem jövőre, hanem 2012-ben várható, pontos dátum még nem ismeretes.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.