Hirdetés

Under Cover: Jim Carrey új szerepben!

|

David O. Russell egyik rendezéséből vált a másikra, és ha a hír igaznak bizonyul, újra sikerfilmre lehet számítani kedvenc komikusunkkal, a vígjátékkirály Jim Carrey-vel.

Hirdetés

A 42 éves amerikai származású rendező mögött nem túl sikeres, de produktív múlt áll, legelső átütő sikere a hamarosan leforgatott és bemutatott The Fighter lesz, amelyben Mark Wahlberg, Christian Bale és Amy Adams oldalán mutatkozik be a közönségnek.

Ha az utómunkálatokat is befejezte, David O. Russell cseppet sem kíván a népszerűségben úszkálni, vagy pihengetni, sokkalta inkább nekilát következő nagyszabású alkotásának, amely egy ütős vígjáték lesz, Under Cover címen. A főszerepre már fel is kérte Jim Carrey-t, akivel jelenleg is tárgyalásokat folytat csatlakozásáról a stábhoz, de a pletykák szerint nyert ügye van a gumiarcú színésszel és szóban már el is vállalta a dolgot.

Az Under Cover nem másról, mint egy frissen elvált apukáról szól majd, és arról, ahogy pénztelenségét azzal szeretné megoldani, hogy beáll az egyik együtteshez. Muszáj pénzt szereznie, hiszen hamarosan kezdődik a gyermekelhelyezési tárgyalás, és azt szeretné, ha ő kerülne ki győztesen utódjaival az egészből. Remek helyzet és karakter komikumokat szimatolok... és ti?

 

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.