Hirdetés

Underworld 5 - Megtalálták a főszereplőt

|

Úgy tűnik, hogy nem folytatás és nem is valódi reboot lesz az Underworld 5, inkább úgy képzelték el a készítők, hogy "reboot" címszó alatt kibővítik az Underworld univerzumot.

Hirdetés

Ennek jegyében az Underworld 5 főszeereplőjének nem Kate Beckinsale-t tették meg (sőt, az sem biztos, hogy feltűnik benne), hanem a fiatal Theo James-t, akit korábban a 2012-es Underworld: Az ébredésben vagy az idei A beavatottban láthattatok már. Theo az Underworld negyedik részében egy David nevű vámpírt alakított és Selene-vel állt össze a vérfarkasok ellen. Ezúttal nem tudni, hogy pontosan mi lesz a szerepe, de azt beszélik, hogy rajta kívül még két fontosabb női karakter lesz, a casting jelenleg is zajlik. (További információk a folytatásban)

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.