Hirdetés

Universal premierek: Kick-Ass 2, Jurassic Park 3D, 47 Ronin stb.

|

Legutóbb csomó dátummal jelentkezett a Universal stúdió, most ezen jó szokását folytatja és megannyi várt (és kevésbé várt) film premierjét lőtte be.

Hirdetés

47 Ronin: Keanu Reeves szamuráj témájú filmjét 2012. novemberről tovább csúsztatták egészen 2013 karácsonyig, ami nem igazán sugallja azt, hogy minden rendben a projekt közül, hiszen csak tologatják ide-oda. A 47 Ronin a 17. században játszódik, és egy csapat harcosról szól, akik miután megölték urukat, megfogadják, hogy útra kelnek, és addig nem nyugszanak, amíg el nem intézik a gyillkos(oka)t. A ronin kifejezés szó szerint azt jelenti, hogy szamuráj mester nélkül. Rendezte: Carl Rinsch. Premier: 2013. karácsonya.

Jurassic Park 3D: Steven Spielberg klasszikusát hamarosan újra adja a legtöbb mozi, amely ismételten remek bevételi forrást jelenthet a stúdiónak és előrevetíti a többi epizód kicsinosítását és mozikba küldését. Premier: 2013. április 5.

R.I.P.D.: A RED című filmmel jelentkező Robert Schwentke ezúttal Jeff Bridges és Ryan Reynoldsot dirigálja egy képregényadaptációban, melyben a halott zsaruk rendet tartanak az elhunytak világában, és igyekeznek kiszűrni azokat a bolyongó lelkeket, akik még mindig élőnek gondolják magukat. Aztán jön egy frissen elhunyt nyomozó, akit Ryan Reynolds játszik. Ő egy kicsit ideges, mert nem tudja, ki ölte meg, ezért mindenképpen meg akarja találni a saját gyilkosát. További szereplők: Mary Louise-Parker, Kevin Bacon, Marissa Miller. Premier: 2013. július 19.

About Time: Richard Curtis (Igazából szerelem) újabb romantikus-komédiával szeretné megajándékozni a viág szerelmeseit, ezért Rachel McAdams főszereplésével készíti az About Time című művet. A film egy olyan férfiról (Domhnall Gleeson) szól, aki képes visszautazni az időben, míg végül találkozik álmai asszonyával (McAdams). Premier: 2013. május 10.

Identity Thief: A Förtelmes főnökök rendezőjének, Seth Gordon új vígjátékában egy nő (Melissa McCarthy) ellopja egy férfi személyazonosságát (Jason Bateman). Premier: 2013. február 8.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.