Hirdetés

Universal premierek: Kick-Ass 2, Jurassic Park 3D, 47 Ronin stb.

|

Legutóbb csomó dátummal jelentkezett a Universal stúdió, most ezen jó szokását folytatja és megannyi várt (és kevésbé várt) film premierjét lőtte be.

Hirdetés

Kick-Ass 2: Aaron Johnson, Chloe Moretz és Christopher Mintz-Plasse ismét visszatér, hogy rendet tegyenek a gonoszok között. A történet 9 évvel játszódik majd az előző rész eseményei után, a rendezői és írói posztot Jeff Wadlow látja el. Premier: 2013. június 28.

2 Guns: Denzel Washington és Mark Wahlberg együtt egy lehengerlő thrillerben, amely Steven Grant képregénye alapján készül Trench (Washington) és Steadman (Wahlberg) kirabolnak egy bankot, ám legjobb tudomásuk szerint a maffia pénzét lopják el. Mindketten beépített ügynökök, de egyikőjük sem tudja a másikról, ráadásul nem a maffia, hanem a CIA pénzét lovasítják meg. A filmet Baltasar Kormákur rendezi, további szereplők: Bill Paxton, Paula Patton és James Marsden. Premier: 2013. augusztus 16.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.