Hirdetés

Update: Ridley Scott új sci-fi-je

|

Én mindig nagyon kedveltem Ridley Scott munkásságát, eddigi filmjei mind igen nagy népszerűségnek örvendenek.

Hirdetés

Mit dolgoz fel ezúttal? Nos, Joe Haldeman 1974-es könyvét, az Örök háború-t. A történet alapvetően egy...hát, háborúról szól (nem meglepő) az emberiség, és egy idegen faj a Tauran-ok között dúló harcról. Főhősünk William Mandella (neki nincs egy egy L betűs ős nagybátyja?:), a Nemezti Felderítési Erők egyik kiváló egyetemi tanonca. Akik itt vannak, ők mind a nagyon különleges elit. Szépek, harcedzettek, és nagyon okosak. Mellékesen 20 évig harcol majd Mandella egy háborúban, csakis azért, hogy az otthon ahová visszatér már felismerhetetlen legyen számára.

Körülbelül ennyi az, ami talán még nem spolirezi a történetet. (Sajna nekem szinte minden ilyen izgalmas történet spoilerek áldozatává válik:) Mellesleg a könyv címe nem véletlenül Örök háború, és igen gazdag fordulatokban.

Egyébként ez egy márciusi bejelentés volt, az újdonság annyi, hogy mostmár forgatókönyv-írója is van a filmnek, David Peoples személyében (akinek a 12 Majmot köszönhetjük).

Egyébként Scott emellett az Alien előzményét is készíti, szóval lesznek bőven Ridley Scott sci-fik a nem túl távoli jövőben.:)

Update: A David Peoples sztori továbbra is igaz, de kissé régi. Ő eleinte dolgozott a forgatókönyvön, de új projektet kapott, az új író pedig Matthew Michael Carnahan. Sajna mögötte még nincs nagy sci-fi név, de ettől még lehet sikeres a projekt.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.