Hirdetés

Utolsó évadához érkezett a Gengszterkorzó

|

A Boardwalk Empire - Gengszterkorzó ötödik évada egyben az utolsó felvonása lesz a népszerű szériának.

Hirdetés

Az utolsó évad 1931-ben kezdődik, hat évvel az előző után. Az ország a gazdasági világválság szorításában vergődik. A szesztilalom várható feloldása arra készteti Nuckyt, hogy megpróbálja legalizálni az üzletét. A helyzet feszült. Rothstein halott, és hiába választották meg legfőbb keresztap&aa! cute;nak Salvatore Maranzanót, Lucky Luciano és Meyer Lansky azon dolgozik, hogyan tudnának még nagyobb szeletet kihasítani az üzletből. Nucky családi élete sem valami rózsás. Elhidegült a feleségétől, Margarettől, akinek a helyzetét tovább nehezíti, hogy a főnöke a halálba menekül egy belső vizsgálat elől. Chalky élete is holtpontra jutott a lánya halála után, ám a lehetőséget kihasználva most visszatér Atlantic Citybe, hogy bosszút álljon. Közben Eli Thompson Chicagóban tűnik fel, ahol Van Aldennel együtt Al Caponénak dolgozik.

A Boardwalk Empire - Gengszterkorzó V. évadának első része szeptember 15-én 22:00 órakor látható az HBO-n, illetve regisztráció nélkül már elérhető az HBO GO-n. /HBO/

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.