Hirdetés

Utolsó évadához érkezett a Gengszterkorzó

|

A Boardwalk Empire - Gengszterkorzó ötödik évada egyben az utolsó felvonása lesz a népszerű szériának.

Hirdetés

A Boardwalk Empire - Gengszterkorzó 2010-ben debütált az HBO képernyőjén, és legendát írt. A Terence Winter és Martin Scorsese nevével fémjelzett gengsztersorozat a közönség és a szakma elismerését is kivívta, díjak sorát gyűjtötte be. A széria az amerikai történelem egyik legellentmondásosabb időszakát eleveníti fel. Az 1910-es évek végén, ’20-as évek elején alakult ki, majd erősödött meg a szervezett bűnözés, annak köszönhetően, hogy bevezették a szesztilalmat. Ennek a folyamatnak az egyik kulcsfigurája Enoch „Nucky” Tompson – megformálásáért Steve Buscemi Emmy-díjat kapott –, aki jól tudja, hogy tilalom ide, tilalom oda, a férfiaknak alkoholra, nőkre és (szerencse)játékra van szüksége. A New Jersey partjainál fekvő üdülőhely, Atlantic City ura, politikus és gengszter egy személyben. Kihasználva, hogy a városban keresztezik egymást a csempészútvonalak, néhány esztendő alatt fölépítette birodalmát.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.