Hirdetés

Úton a Krypton sorozat

|

A 2013-as Acélember talán egyik legérdekesebb helyszíne maga Superman szülőhelye, a Krypton bolygó volt. Most David S. Goyer dolgozik azon, hogy még többet láthassunk belőle.

Hirdetés

Nagyjából egy hónappal ezelőtt már lehetett hírét hallani egy Superman előzmény történetnek, de most hivatalosan is kiderült, hogy David S. Goyer, Az acélember forgatókönyvírója dolgozik a történeten, amiben megismerhetjük Kal-El nagyapját, "aki reményt és egyenlőségett hozott a bolygónak, hogy az végül méltó szülőhelye legyen a Föld legnagyobb hősének." Ettől függetlenül persze a Krypton egy generációval később mégis elpusztult, szóval érdekes lesz látni, hogy miként kezelik majd Szuper Papi idealizmusának jelentéktelenségét.

A tervezett sorozatot a Gothamhez hasonlítják, ami őszi startja óta igencsak jól szerepel, ha az értékelésre kerül a sor. Az Egyszer volt, hol nem volt írója, Ian Goldberg szintén benne van a projektben és Goyerrel közösen fogják megalkotni a pilot epizódot. Ti kíváncsiak vagytok egy ilyen jellegű sorozatra?

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.