Hirdetés

Úton a Poltergeist remake

|

Az MGM már évek óta tervezgeti a Poltergeist című film remake-ét.

Hirdetés

A filmre Gil Kenan (A Rém rom, a Szikraváros) szerződött le. Mostanság nem dúskál ajánlatokban, talán azért, mert egyik filmje sem volt sikeres. Az eredeti film szinopszisa: "Freelingék tipikus amerikai család három gyerekkel. Egy békés kaliforniai városban élnek. Egyik éjjel legkisebb gyereküket, Carol Anne-t megszólítja egy hang, mely a tv-ből jön. Hamarosan megszállják házukat a szellemek, melyek eleinte játékosként nyilvánulnak meg. Ám hamarosan durvaságba fordul: repkedni kezdenek a tárgyak és a bútorok, forgószél tör ki a lakásban, pusztulással fenyegeti a házat és lakóit. Miközben a szülők a középső fiút próbálják megmenteni az udvaron álló fától, mely rátámadt, a kis Carol Anne eltűnik: elnyeli őt a Poltergeis-t világa. A szülők kétségbeesésükben egy parapszichológushoz és egy ördögűzőhöz fordulnak."

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.