Hirdetés

Úton a Tükrök második része!

|

Sajnálatos módon sem a főszereplő Kiefer Shuterland, sem a rendező Alexandre Aja nem tér vissza a folytatásban, és a Fox direkt dvd-re tervezi a megjelenést.

Hirdetés

Szívbe markoló érzés látni, ha egy film nevét nem a moziba kerülés dátuma, hanem az "only DVD" címke követi - ezt érezhetjük a Tükrök folytatásának esetében is.

Mindenki Jack Bauer-e, Kiefer Shuterland véletlenül sem tér vissza (még csak felkérést sem kapott, nyilván nem fért bele a költségvetésbe), és Alexandre Aja direktor úr sem dirigálhat többé tükrökkel: ezúttal Victor Garcia bizonyíthat. Az úriember eleddig nem sok minőségi alkotással örvendeztetett meg minket, ide sorolható a Visszatérés a Kísértet-hegyre című alkotás.

A Tükrök 2 sztoriojának középpontjában egy Max Matheson nevű férfi áll, aki önmagát ostorozza egy szörnyű autóbalesetben elhunyt felesége halála miatt. A depresszióból kilábolandó munkát vállal édesapja boltjában, ahol egyre csak tűnnek el az alkalmazottak. A tükrök pedig ismét életre kelnek, és ő lehet a következőáldozat...

Max-et Nick Stahl fogja eljátszani, mellette feltűnik még William Katt, Emmanuelle Vaugier, Lawrence Turner, Stephanie Honore és Christy Carlson Romano is. Kijött egy friss előzetes is, erre tessék érte fáradni:



Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.