Hirdetés

Ütős akció-fantasy történet kerül adaptálásra

|

Karl Edward Wagner Kane regénysorozata kaphat film- vagy sorozatadaptációt.

Hirdetés

Bár a The Witchert annak idején az új Trónok harcaként promózták, most már a laikus nézők számára is világos, hogy mennyire túlzóak voltak ezek a kijelentések. Nemcsak nézettségi adatok tekintetében hoz egészen más számokat, hanem a cselekménye sem olyan terjengős, mint a George R.R. Martin által kreált világnak.

Hirdetés

Ezzel pedig nincs semmi baj, hiszen a The Witcher megmutatta, hogy nemcsak az epikus fantasyknek van keresnivalója a filmvásznon vagy a kisképernyőn, hanem a magányos hősöknek is, akik próbálnának boldogulni egy könyörtelen világban. Az angol szakzsargonban sword & sorcery, azaz kard és varázslat néven futó szubzsáner pedig egy új képviselőt üdvözölhet hamarosan vagy a filmvásznon, vagy a kisképernyőn, ugyanis a Vertigo Entertainment megszerezte a jogokat Karl Edward Wagner Kane regényfolyamának adaptálására.

A Roy Lee, Andrew Trapani és Steven Schneider alkotta csapat korábban az Azon, a Winchesteren, valamint a Paranormal Activity filmeken dolgoztak együtt, ezúttal pedig produceri teendőket fognak ellátni. A forrásanyagul szolgáló Kane történetek első darabja még 1973-ban jelent meg, amit három regény, és húsz novella követett. A történet a bibliai Káin és Ábel testvérpáros nyomán a saját testvérét állítólagosan meggyilkoló Kane-t mutatja be, akit egy őrült isten örök életre kárhoztat. Kane egy hős és gonosztevő határán lavírozó karakter, akit a szerző inkább a Terminátorhoz, semmint Conan a barbárhoz hasonlított.

Ti esetleg olvastátok a történeteket?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.