Hirdetés

Ütős sorozatokkal és filmekkel készül az AXN az őszre

|

Az AXN tévécsatorna a hűvösebb őszi időszakban is fenntartja a nyári izzást – az őszi műsorstruktúra bővelkedik új, exkluzív premier sorozatokban és közkedvelt filmekben.

Hirdetés

"Az AXN őszi műsorstruktúrája a csatornánk kínálatát alapjaiban meghatározó három stratégiai pillérre épül: a legújabb, AXN saját gyártású sorozat mellett csatorna-exkluzív, sikeres amerikai és európai tartalmakkal, valamint már bizonyítottan közönségkedvenc sorozatokkal indítjuk a televíziós szezont.” – mondta el Kis-Bocz Éva. „A kizárólag nálunk elérhető CrossingLines - Határtalanul című AXN-produkció mellett új évaddal tér vissza a képernyőre A Bárka, a Profilozók, és a Felejthetetlen is. Továbbá olyan, rövid idő alatt világszinten népszerűvé vált amerikai szériákkal is erősítjük csatornánk kínálatát, mint például a Sherlock & Watson, vagy a Hawaii Five-0. A filmrajongók sem maradnak szórakozás nélkül, hiszen ősszel is folytatódnak az AXN filmes estéi."

Részletes program:

CROSSING LINES – HATÁRTALANUL – Országos Premier 2013.szeptember16-tól, hétfőnként, 21.00-tól

A CROSSING LINES-HATÁRTALANUL az AXN új, saját gyártású, pörgős akciójelenetekkel teli krimisorozata, melyet francia és cseh helyszíneken forgattak.A első páneurópai rendőr sztori főszereplői a Nemzetközi Büntetőbíróság (ICC) felügyelete alá tartozó különleges egység elit nyomozói, akik feladata a legkeményebb, országhatárokon átnyúló bűnügyek felgöngyölítése.

SHERLOCK & WATSON (ELEMENTARY) – Premier  2013. szeptember 3-tól, keddenként, 22.05-től

A sorozat a népszerű és legendás Sherlock Holmes történetét ülteti át New York lüktető, modern világába. Az ugyancsak az AXN-en vetített brit Holmes-adaptáció, a SHERLOCK főszereplője, BenedictCumberbatch annak idejénerősen szkeptikus volt a rendhagyó adaptációval ésJonny Lee Miller főszereplésével kapcsolatban. Véleményének több fórumon hangot is adott, de nem lett igaza, hiszen a sorozat olyannyira sikeres, hogy már megis rendelték a 2. évadot aSHERLOCK & WATSON (ELEMENTARY)-ból…

HAWAII FIVE-0 – Premier 2013. szeptember 23-tól, hétfőnként, 22.00-tól

Az amerikai rendőrdráma az 1968-80-as évek hasonló című televíziós sorozatának újragondolása. Miként az eredeti szériában, itt is egy speciális rendőri egység működését követhetjük nyomon, amelynek tagjai a Hawaii-ban történő bűnesetekre fókuszálnak...

FELEJTHETETLEN (UNFORGETTABLE) – Országos Premier 2013 októberétől

A FELEJTHETETLEN című széria visszatér a képernyőkre egy könnyedebb, játékosabb második évaddal. A történet szerint a rendőrnyomozó Carrie Wells (Poppy Montgomery) minden átélt tapasztalatra - helyre, beszélgetésre, érzésre tökéletes részletességgel, fotografikus hitelességgel emlékszik, ugyanis egy ritka betegségben, hipermnéziában szenved. Az egyetlen dolog, amit Carrie nem tud felidézni, az testvére gyilkosának arca…

A BÁRKA (EL BARCO) – Országos Premier 2013 októberétől

A kaland, a dráma és a misztikum elemeit vegyítő sorozat története szerint Genfben beindítanak egy részecskegyorsítót, amely meghibásodik, és világméretű katasztrófát okoz, eltörölve a Föld színéről a kontinenseket. A Sarkcsillag iskolahajó utasainak és legénységének arra kell rádöbbennie, hogy talán ők a bolygó utolsó lakói. A történet rajongóinak örömére az AXN-en már nyáron elindult a sorozat 2. évadjának ismétlése.

AKCIÓFILMEK A CSÍPŐS ŐSZI ESTÉKRE

Az AXN 2012-ben kezdődődött nagy sikerű, több alkalommal is nézettségi rekordot döntő különleges filmes estéi ősszel is folytatódnak. Többek között olyan premier filmek kerülnek képernyőre, mint A BANNEN-MÓDSZER (THE BANNEN WAY), A MEDÁL (THE MEDALLION) vagy a LOVAGREGÉNY (KNIGHT’S TALE).

/AXN/

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.