Hirdetés

Ütős sorozatokkal és filmekkel készül az AXN az őszre

|

Az AXN tévécsatorna a hűvösebb őszi időszakban is fenntartja a nyári izzást – az őszi műsorstruktúra bővelkedik új, exkluzív premier sorozatokban és közkedvelt filmekben.

Hirdetés

A már beharangozott saját gyártású akció krimi, a CROSSING LINES – HATÁRTALANUL mellettcsatorna-exkluzív nemzetközi sikerek, valamint további amerikai sorozatok és filmek alkotják a program három legfontosabb motívumát.Az új műsorokat Kis-Bocz Éva, a Sony PicturesTelevision (SPT) Networksközép-európai programigazgatója ajánlja. Az AXN 2012 vége – 2013 eleje óta egyre népszerűbb a sorozatokat és filmeket sugárzó kábelcsatornák körében, ami többek között annak köszönhető, hogy műsorkínálatát a magyar közönség igényeihez igazítja. Most szeptemberben egy újabb, sajátosan európai ízű sorozat, a CROSSING LINES – HATÁRTALANUL premierje következik, de nem maradnak el a legfrissebb amerikai és nemzetközi sikersoroztok, valamint a filmek sem.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.