Hirdetés

Uwe Boll plágiummal vádolja a Fantomszál rendezőjét

|

A BloodRayne, A király nevében és a Postal filmek Oscar-nem-nyertes, látnoki erejű rendezője, Uwe Boll szerint Paul Thomas Anderson bosszút akart állni rajta.

Hirdetés

Legszívesebben gyásznappá nyilvánítanánk azt a napot, amikor Uwe Boll bejelentette, hogy visszavonul, így soha többé nem kapunk olyan minőségi munkákat tőle, mint a BloodRayne vagy éppen A király nevében. Főleg, miután befuccsolt projektje miatt mindenkit elküldött az édesanyjába, beleértve a rajongóit és egész Hollywoodot. Hiányozni fog. (Eddig bírtuk szarkazmussal, tovább nem megy). 

Hirdetés

A nyugalmazott Boll most azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy plagizálással gyanúsította meg a Fantomszál zseniális és elismert rendezőjét, az Oscar-díjas Paul Thomas Andersont. A vádló szerint ugyanis a film plakátja lemásolta a BloodRayne - Az igazság árnyékában poszterét, szerint Thomas Anderson így állt rajta bosszút, amiért kritizálni merészelte a Fantomszálat. 

A képet elnézve valóban felfedezhető ugyan némi hasonlóság, de ebben az esetben a német rendezőnek a világ összes Photoshop-zsokéját meg kellene vádolnia, ugyanis az ilyen beállítású poszterekből Dunát lehetne rekeszteni, rengetegen használták már a múltban és fogják is a jövőben. Arról nem is beszélve, hogy Paul Thomas Andersonnak nem sok köze van a Fantomszál marketinganyagaihoz, de ha mégis lenne beleszólása, valószínűleg jóval azelőtt elkészült a grafika, minthogy Boll láthatta volna a filmet és leírhatta volna róla a véleményét. Meg egyébként is nonszensz az egész.

Vihar van a biliben - leginkább ezzel a kifejezéssel jellemezhetnénk Boll felindulását és elképzeljük, hogy Paul Thomas Anderson hasonló fejet vág az őt ért komolytalan vádak olvasása közben: 

Mi sem tennénk másképp. Ti mit gondoltok minderről?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.