Hirdetés

Vadonatúj Transformers sorozatot jelentett be a Nickelodeon

|

A Nickelodeon és a Hasbro együttműködésével egy új Transformers animációs széria fog napvilágot látni.

Hirdetés

A Netflixen debütált Transformers: War for Cybertron Trilogy borús hangulatú sorozata után a Nickelodeon égisze alatt egy valószínűleg kedélyesebb Transformers széria készülget, amelynek 26 epizódja darabja fél órás játékidővel bír majd.

Hirdetés

Olyan rajzfilmveteránok akadnak az alkotók közt, mint Dale Malinowski és Ant Ward (A tini nindzsa teknőcök felemelkedése), illetve Nicole Dubuc (Transformers Mentő Botok), ők produceri pozíciót töltenek be.

Ramsey Naito, a Nickelodeon Animation vezérigazgatója lelkesen számolt be, hogy amint elolvasta a sorozat koncepcióját, aminek a középpontjában a család témaköre van, tudta, hogy rögtön meg kell osztania a Hasbroval. Majd hozzátette, hogy a sorozat a régi, jól ismert szereplők mellett újakat is felvonultat majd. A történet középpontjába újfajtájú Transformer robotok kerülnek majd, akik keresik a helyüket az autobotok, decepticonok és emberek között.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.