Hirdetés

Folytatódik az egyik legijesztőbb thriller, a Vaksötét

|

Noha a Vaksötét nem váltotta meg a világot, mégis tudott innovatív lenni a műfaján belül és Stephen Lang bebizonyította, hogy mennyire hátborzongató tud lenni. Nos, jön a folytatás.

Hirdetés

Fede Alvarez rögtön felhelyezte magát a horrorkedvelők térképére, mikor megrendezte a Gonosz halott újragondolását, majd idén meglepett minket egy újabb izgalmas darabbal, a Vaksötét (Don't Breathe" című vérfagyasztó thrillerrel, amelyben két fiatal srác és egy lány megpróbálnak kirabolni egy visszavonult, vak férfit (Stephen Lang), csakhogy a férfi egy kegyetlen pszichopata, aki megtorolja a fiatalok baklövését. 

Hirdetés

Kritikánk alapján - és a világ kritikusainak többsége szerint - a Vaksötét abszolút megérdemli a figyelmet és a pénztáraknál is hihetetlenül jól teljesített (10 milliós büdzséből több, mint 150-et termelt), mindazonáltal nem igényli a folytatást. Fede Alvarez és a film társírója, Rodo Sayagues (Gonosz halott) azonban más véleményen vannak. A ComingSoon honlapnak adott interjújában a rendező elárulta, hogy már dolgoznak a következő részen. Még nagyon az elején járnak, de már megvan a konkrét elképzelésük. 

A Sony Pictures hivatalosan még nem bólintott rá a második felvonásra, de amint rápillantanak az alacsony kiadásokra és magas bevételre, gyorsabban adják meg a zöld lámpát, mint amilyen gyorsan végigfutott a hátunkon a hideg a Vaksötét egy-egy jeleneténél. Arról egyelőre nem beszélt Alvarez, hogy valaki visszatér-e az előző részből, de mi már azon is meglepődnénk, ha ő visszacsücsülne a rendezői székbe, elvégre következő projektje a The Girl in the Spider's Web lehet. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.