Hirdetés

Valaki egymás mellé rakta a The Batmant és a Hetediket, kidomborítva a hasonlóságokat

|

Döbbenetes a hasonlóság.

Hirdetés

Matt Reeves valósággal sokkolta a rajongókat a The Batman legelső előzetesével, és ahogyan az ilyenkor lenni szokott, természetesen nagyítóval vizsgálták minden egyes képkockáját további nyomokra vadászva a cselekménnyel kapcsolatban. Ennek eredményeként valaki arra is felfigyelt, hogy a nyilvánvalón túl mennyire hasonlít a film az 1995-ös Hetedikhez, és ezt nem volt rest a két alkotás egymás mellé helyezésével alátámasztani.

Hirdetés

David Fincher klasszikusában a főszereplők egy kegyetlen sorozatgyilkos, John Doe ámokfutását próbálják megakadályozni, aki a Bibliában megírt hét főbűn alapján szedi áldozatait, míg a The Batmanben Rébusz enigmákat társít a maga után hagyott holttestekhez, melyek kibogozásához Robert Pattinson főhősének minden nyomozói tudását latba kell vetnie. Az alapszituáció tehát adott, de mint arra a két filmet egymás mellé helyező videó is rávilágít, több beállításban, illetve képi világukban is elvitathatatlan a hasonlóság.

Ha a The Batmannel Matt Reeves legalább feleannyira vérfagyasztó és hatásos krimit szállít 2021 októberében, mint amilyen a Hetedik is volt, akkor azt sokáig fogjuk emlegetni. Egyelőre pedig minden esélye megvan felnőni a feladathoz.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.