Hirdetés

Hamarosan megjelenik a Valós halál anime

|

Új burokban alcímmel rajtol el Netflixen az új Altered Carbon tartalom.

Hirdetés

Csak nemrég rajtolt el az Altered Carbon, avagy magyarul a Valós halál második évada Anthony Mackie főszereplésével, azonban a Netflix szeretne kiépíteni egy univerzumot a sci-fi világból, így már készül a társasjáték és napok múlva megjelenik az első film is. 

Hirdetés

A Valós halál: Új burokban című anime március 19-én debütál a Netflixen (várhatóan magyar felirattal), hogy Dai Sato (Cowboy Bebop, Ghost in the Shell: Stand Alone Complex, Wolf's Rain) és Tsukasa Kondo (2nd Avenue, HodoBuzz) új történettel bővítsék a Richard Morgan által megteremtett franchise-t. Takeshi Kovacsnak ezúttal egy tetováló lányt kell megvédenie a Latimer bolygón, csakhogy - ahogyan azt az alábbi feliratos előzetesben is láthatjátok - cseppet sincs könnyű dolga, hiszen félelmetes erejű zsoldosokkal gyűlik meg a baja.

A film tehát március 19-én kerül fel a Netflixre. Ti nézni fogjátok?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.