Hirdetés

Valószínűleg az Indiana Jones 5 lesz John Williams utolsó filmje

|

A legendás filmzeneszerző 90 évesen készen áll a pihenőre.

Hirdetés

Egyre inkább úgy tűnik, hogy igazi mérföldkő lesz a jövő nyáron érkező Indiana Jones 5 a filmipar számára. Azt már eddig is pedzegették, hogy ez lesz Harrison Ford utolsó kalandja régészprofesszorként, de most egy másik legenda is belengette, hogy a film premierjét követően leteszi a karmesteri pálcát. Ez nem más, mint a legendás John Williams, aki az AP Newsnak fejtette ki terveit.

Hirdetés

A többszörös Oscar-díjas mester a következőket nyilatkozta: 

"Jelenleg az Indiana Jones 5-ön dolgozom, amire Harrison Ford - aki egyébként sokkal fiatalabb nálam - azt mondta, hogy ez lesz az utolsó filmje. Úgyhogy gondolkodóba estem: ha Harrison ezt megcsinálhatja, akkor talán én is. Ugyanakkor nem akarom magam kategorikusan elzárni mindenféle tevékenységtől. Nem tudok már teniszezni, de szeretem azt hinni, hogy talán egy nap majd megint képes leszek rá."

Mit is lehet erre mondani. 90 évesen legtöbbünk már csak napfényes partokon szeretné süttetni magát, míg Williams még javában dolgozik (bár ott van még Clint Eastwood, aki szintén nehezen akar leállni 90 felett). Ha valaki, hát Williams valóban megérdemli a pihenéssel teli nyugdíjas éveket.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.