Hirdetés

Változik a Szellemírtók 3 forgatókönyve

|

Harold Ramis halála változásokat hoz az új Ghostbusters film forgatókönyvébe, mivel a 69 évesen elhunyt színész is kapott volna egy szerepet benne.

Hirdetés

A THR legújabb jelentései szerint nem vet fel sok új problémát filmkészítési szempontból Ramis hiánya, mivel a film eddig sem miatta nem készült el, hanem egyéb problémák közrejátszásának köszönhetően. A rendező, Ivan Reitman meghallgatást kért a Sony fejeseitől, hogy együtt döntsenek a projekt konkrét sorsáról. Ramis mellett Dan Aykroyd és Bill Murray is biztos, hogy visszatért volna azért, hogy amolyan jelképesen átadják a stafétabotot az új szellemírtóknak. Azt nyilatkoza a forrásuk dióhéjban, hogy lesznek változások és értelem szerűen hatni fog az esemény a forgatókönyvre, de a történeten nem változtat. A forgatókönyv korábbi változatát Lee Eisenberg és Gene Stupnitsky írta, ami még el se érte azt az állapotát, hogy elkezdődhessen idén a forgatás. Ti mit szólnátok ehhez a filmhez? Várjátok az új írtókat, vagy tartotok inkább tőle?

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.