Hirdetés

Változik a Szellemírtók 3 forgatókönyve

|

Harold Ramis halála változásokat hoz az új Ghostbusters film forgatókönyvébe, mivel a 69 évesen elhunyt színész is kapott volna egy szerepet benne.

Hirdetés

Az Internet és a filmkészítés kemény világ, amiben egy színész halála csak pár óráig rázza meg az embereket. Harold Ramis egy volt a korábbi generációt képviselő legemblematikusabb színészek közül. A halála körülményeit valószínűleg mindenki tudja, így ezzel nem nyúznám tovább a felkapott témát, de tény, hogy egy ikon veszett oda. Első állításomból kiindulva azonban máris felgyorsultak az események a Ghostbuster 3 körül, így a rajongóknak majdhogynem gyászolni sincs idejük. Tehát az már nem volt titok, hogy Ramis egy cameo erejéig visszatért volna az új filmben. Felmerült, hogy jegelik az egész produkciót, de a legújabb jelentés szerint a tervek szerint folytatódik a készítés, mindössze minimális változtatásokat eszközölnek a script-en. Ha további részletek érdekelnek, kattints a Tovább-ra!

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.