Hirdetés

Vasember 2 - Easter Eggek

|

A Jon Favreau készítette Vasember 2 nem egy utalást tartalmazott későbbi Marvel szuperhősökre, most egy feltáró posztban szeretnék rávilágítani mindezekre.

Hirdetés

Mindannyian ismerjük azt a Vasember 2 jelenetet, mikor Nick Fury (Samuel L. Jackson) tárgyal Tony Stark-kal (Robert Downey Jr.) a Bosszú Angyalaihoz való csatlakozásáról. Favreau mester ehhez a momentumhoz kapcsolt néhány magyarázatot, ugyanis nem egy utalást elrejtettek a monitorokon más Marvel-es hősőkkel kapcsolatban.

 

1: Thor

Egyértelműen látható a film végi kis bejátszásban, hogy egy nagy krátert találnak a helyszínen és mellette egy kalapácsot, de ugyanez a kráter feltűnik Tony háta mögött is, méghozzá itt:

 

2: Hihetetlen Hulk

A kép felső részlegében ahol az újságírónő áll, nos az a Hihetetlen Hulk egyik jelentéről készült felvétel, mikor ártalmatlanná tesz egy-két katonai dzsippet az Edward Norton féle Hulk-ban...

 

3: Fekete Párduc

A középen elhelyezkedő bekarikázott rész Fekete Párduc "lelőhelye".

 

 

4: Amerika kapitány

Szintén az egyik bekarikázott rész ábrázolja a karakter helyzetét, a kép alatt pontosítva van a helyszín.

Ehhez a képhez járul egy kis magyarázat is, hogy ki hol található, balról jobbra tekintve: Vasember Kaliforniában, Thor Új-Mexikóban, Hulk New York-ban, Amerika kapitány Izlandon, Thor vagy Amerika kapitány (ismét) Európában, alul az óceánnál pedig valószínűleg egy ismeretlen szuperhős lesz.

 

Biztos vagyok benne, hogy sokan vagytok még jártasak a Marvel világáan, tehát ha tévedtem valamiben, vagy kihagytam valamit, jelezzétek!

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.