Hirdetés

Vasember 3 – Hulk nem tűnik fel a filmben

|

Sokan feltételezték, remélték, hogy a Bosszúállók vége után Bruce Banner több szerepet kap az elkövetkező Marvel-filmekben. Sajnos nem így lett.

Hirdetés

Amikor megkaptuk a Marvel táblázatát arról, hogy milyen filmeket készül kiadni az elkövetkező években, kiderült, hogy a Hulk még csak tervben sincs. Valami oknál fogva a stúdió elvetette az önálló film ötletét. Ha ez nem lenne elég, mindenki várakozásai ellenére a Marvel feje, Kevin Feige megerősítette, hogy nem láthatjuk Hulkot újra a Vasember 3-ban. A Bosszúállók végét látva jogosan feltételezhettük ezt. Fiege szerint azonban Stark csupán kirakta Bannert Port Authority-ben, ami a közeli busz végállomás. Elég gyér magyarázat, ha engem kérdeztek. Nem csak a Marvel felől érkeztek ilyen hírek, Shane Black, a Vasember rendezője sem akarja túlbonyolítani a film sztoriját azzal, hogy megjelenteti a Marvel univerzum egyéb karaktereit.

A hírek csak a Hulkról szólnak, remélem azért Bruce Banner megjelenik, legalább egy cameo erejéig. Nagyon sajnálom, hogy nem terveztek önálló Hulk filmet, az előzőek, főleg a Hihetetlen Hulk szerintem jó volt, Mark Ruffalo-val pedig fantasztikus filmet lehetne összehozni. Mindenesetre reméljül a legjobbakat, hajrá Hulk!

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.