Hirdetés

Vasember 3 - James Badge Dale beszélt a Coldblood-páncélról

|

A jövő májusi Vasember filmben Stark és Hadigép páncélján kívül lesz még más is,aki páncélt fog viselni és nemrég James Badge Dale erről beszélt.

Hirdetés

Nyugodtan mondhatjuk, hogy van legalább egy olyan karakter, akinek érdekes jelmez/páncél-designja van,amiből nem láttunk szinte semmit és ez Coldblood-é.A képregény szerint Eric Savin egy alezredes volt az Egyesült Államok hadseregében,de amikor meghalt,átépítették egy robotzsaru-stílusú cyborgnak, akinek a neve Coldblood.

Dale szerint ebből a "ruhából" nem igazán nézhető ki,hogy egy erős katonai páncél, mechanikus szem- és fejfedővel. Körülbelül olyan,mint egy hétköznapi ember (bár rendkívüli a belső-működése) páncélokkal és szabványos katonai fegyverzettel.

Nem csak ő lesz az egyetlen cyborg-ellenfele Starknak,hanem az Ashley Hamilton által játszott Firepower is.


Rajtuk és Mandarin-on kívül az AIM is szerepet kaphat,ami egy terrorista-tudományos csoport. Szerencsére(?) a forgatási képeken kívül nem tudjuk,hogy mi lesz a filmben, sok minden csak spekuláció,de már nem kell sokat várni, a teaser jövő kedden megérkezik!

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.