Hirdetés

A Disney+ szerint a Vasember 3. karácsonyi film

|

Nekünk nem rémlik, hogy Tony Stark rénszarvasokkal repült volna, de a Disney streaming szolgáltatása máshogy gondolta.

Hirdetés

Mi ugrik be először, ha a Vasember 3-ra gondoltok? A tüzet okádó Guy Pearce? A Mandarin-csavar? Tony Stark páncélarzenálja? Valószínűleg ezek közül valamelyik, de a karácsony jó eséllyel az első húsz helyen sem szerepelne.

Hirdetés

Márpedig ha a Disney+-on valaki rákeres a karácsony témára, akkor számos ünnepi filmet dob ki a rendszer találatként, romantikus és családi darabokat egyaránt (a Noelle-től a Látástól Mikulásigon át), valamint a listában megtalálhatja a 2013-ban megjelent Vasember 3-at is, amely legjobb esetben is csak érinti a szeretet ünnepét (például a Jingle Bell Rock, egy-két Mikulássapka és a hó tekintetében), de semmiképpen sem arról szól. Nem úgy, mint a Die Hard, ugyebár…

Ti hogy érzitek, karácsonyi film a Vasember 3?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.