Hirdetés

Vasember 3: Lesz egy újabb ellenség?

|

A következő hír spoileres lehet, szóval csak csínján az olvasással.

Hirdetés

A tudós eredetileg jó fiú volt, aki segített Stark-nak fejleszteni a technikáját a Mandarin elleni harchoz, de Mandarin megbüntette a Starknak segítő Wang-ot. Ezt még persze kezeljük pletykaként, valószínűleg több infót megtudunk a Super Bowl tv spot és majd (valamikor) egy újabb trailer után. Illetve egyesek szerint a Vasember 3 első trailerében már benne is van, (amikor valaki gyalogol és utána látjuk Happy Hogan-t, ahogy a földön fekszik) csak még nem voltak hozzá effektek. A másik karakter, aki még szóba jöhet, az a Vezető. Ha igazak ezek a dolgok, akkor tényleg felkészülhetünk a Mesterbűnözőkre. Szerintetek?

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.