Hirdetés

Vasember 3- Mandarin ismertető

|

Íme egy részletesebb ismertető a Marvel egyik híres gazemberének képregényes történetéről, aki nem más, mint a Vasember 3-ban debütáló, Sir Ben Kingsley által életre keltett Mandarin.

Hirdetés

 

Mandarin felfedezte a tiltott "Lélek völgyét" és ott megtalált egy sárkány-szerű idegen űrhajót, ami már évszázadok óta a Földön van és rálelt a Tíz Gyűrűre is. Megtanulta ezeket is használni. Mandarin évekkel később hódító hadjáratot indított és leigázta a völgy körüli falvakat és a fejlett tudományi képességével megkezdte a hosszú kísérleteit a világuralom elérésére. A technológiában látta a legbiztosabb eszközt, hogy elérje a céljait. Az évek során különböző nemzeteket indított egymás ellen. Szabotázzsal vádolták, ellopott amerikai rakétákat és kém repülőgépeket, amelyeket Tony Stark épített. 

Kinézete és ruhái:

 

Animációs filmekben a kinézete:

Erők és képességei:

Emberfeletti fizikai képessége van, tud évekig étel és víz nélkül élni. Kiváló sportoló és óriási készsége van a különböző keleti harcművészetekben. Egyike a világ legnagyobb tudományos zsenijének. Rendkívül tájékozott az ókori történelemben, főleg Ázsiában és Kínában. 

Fegyvere a Tíz Gyűrű. Mentálisan tudja aktiválni ezeket és különböző hatásait:

Bal kisujj: Ez a gyűrű lehetővé teszi, hogy hideget és a jeget generáljon és csapdába(pl.jégtömb) csalja ellenséget.

Bal gyűrűsujj: Ez a gyűrű felnagyítja Mandarin pszionikus energiáit, amely lehetővé teszi számára, hogy mentálisan manipulálja mások gondolatait és cselekedeteit.

Bal középsőujj: Ez a gyűrű lehetővé teszi,hogy villámokat hozzon létre.

Bal mutatóujj: Infravörös láng előállítására szolgál és meggyulladhatnak tőle az éghető anyagok.

Bal hüvelykujj: Mandarin generálni és manipulálni tudja az elektromágneses energia különböző formáit.

Jobb kisujj: Sötétséget és feltehetően sötétenergiát tud lértehozni.

Jobb gyűrűsujj: Sugár-szerű energia képes elpusztítani az atomok és molekulák kötéseit, amik élettelen tárggyá esnek szét. Ezt a gyűrűt 20 percig kell tölteni minden használat után.

Jobb középsőujj: A levegőt nagy sebességű örvénnyé alakítja. Tárgyakat lebegtethet vele.

Jobb mutatóujj: Hangrobbanást tud létrehozni.

Jobb hüvelykujj: Ez lehetővé teszi, hogy manipulálja az atomi és molekuláris szerkezetek anyagait. A levegőt mérgező gázzá alakítja, ezeket meg is tud szilárdítani, amelyek cement-szerű anyaggá keményednek.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.