Hirdetés

Vasember 3- Mandarin ismertető

|

Íme egy részletesebb ismertető a Marvel egyik híres gazemberének képregényes történetéről, aki nem más, mint a Vasember 3-ban debütáló, Sir Ben Kingsley által életre keltett Mandarin.

Hirdetés

A Mandarin először a Tales of Suspense # 50 (1964 februárjában) jelent meg. Stan Lee alkotta meg a karaktert és Don Heck illusztrálta. Mandarin apja volt az egyik leggazdagabb ember a forradalom előtti Kínában, míg édesanyja angol nemesasszony. Egy névtelen faluban született Kínában. A fiú szülei meghaltak hamar születése után és a nagynénje nevelte fel. Minden vagyonát Mandarin képzésére költötte, de elérve a felnőttkort, teljes mértékben megváltozott. Nem fizetett adót és a kormány kilakoltatta. Abban a reményben, hogy megtalálja a segítségét, bosszút áll a civilizáción.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.