Hirdetés

Vasember 3: Storyboardok, képek, concept artok, titkok

|

Felkerült a netre néhány concept art az Iron Legion vs. Extremis katona jelenetekről illetve majdnem az összes páncélról is van már kép.

Hirdetés

Black és Pearce a kivágott jelenetekről és a titkokról:

Peppernek egy Hugo Stiglitz-szerű (Becstelen brigantyk) intrót adtak volna, hogy mi történt vele a második rész óta.

A film az első vágása után 3 óra 15 perces volt és ugye ebből lett 2 óra 10 perces a film. 1 óra 15 percet vágtak ki belőle, ami gyakorlatilag azt jelenti ,hogy "elvesztettünk" egy filmet a filmből.

Forgattak egy autós üldözős jelenetet, amit szintén egy az egyben kivágtak a filmből.

Kihagytak 2 női tudóst, akik közül az egyik Stark rajongója volt.

Kivágtak még 3 ellenséget a filmből. Az egyiket a képregényekben Mallen-nek hívták, gyakorlatilag az ő karakterét vették át Kilian ábrázolásához. Ő az Extremistől erősebb lett és tüzet okádott. Lett volna még két üzletember, akik megakartak volna szabadulni Tony-tól. Tönkre akarták tenni a hírnevét.

Pepper lefeküdt volna Kiliannal az Extremis vírus hatására, mivel nem tudott volna neki ellenállni.

A film első tervezetében elég sok káromkodás volt, sokszor mondták volna ki, pl. a férfi nemi szervet és azt a "b betűs szót". Nem, ez a szó nem a Balaton, a bicikli, a barrakuda vagy a burgonya...

Kevin Feigének már az elejétől tetszett a Mandarinos csavar ötlete és már a kezdetek óta Ben Kingsley volt kinézve a karakter "bemutatására."

Trevor liverpool-i (mivel olyan meccset nézett a tv-ben). Pearce eredetileg az akarta, hogy londoni legyen, mert régebben élt a Highbury stadion (az Arsenal előző stadionja) közelében.

Mandarin nyakán az Amerika Kapitányos pajzs-tetoválás valójában a Mandarin megtervezésének a lényege volt. A közepén az "A" betű az anarchia szimbóluma.

Drew Pearce-nek volt az ötlete a "tiszta lap". Először még nem akarták, hogy Tony "feladja az erejét", tehát, hogy kivegyék a mellkasából a reaktort. A páncélok felrobbantása a hatalmának a feláldozását jelképezte.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.