Hirdetés

Vasember az űrbe megy?

|

Körülbelül egy hónapja írtuk meg, hogy Tony Stark/Vasember lehet, hogy csatlakozik a Galaxis Őrzői csapatához. Jövőre kiadnak egy képregényt, ott biztos, a 2014-es filmben valószínűbb egy cameo szerep.

Hirdetés

A háborúban a szemben álló felek megpróbálták felhasználni a Bosszúállókat és Marvel Kapitányt (sakknyelven szólva mint gyalogokat) a konfliktusban, de a Bosszúállók sikeresebbek voltak, így a harc véget ért. Ilyen ellenséges, idegen erők jelenléte idegesítette Tony-t és 2006-ban a "New Avengers: Illuminati" elhatározta, hogy létrehoz egy titkos csoportot, a Föld néhány legerősebb és legbefolyásosabb embereiből, azért hogy megvédjék a Földet ezektől, amely magában foglalta ezeket a tagokat: Black Bolt az Inhumans-ból, Reed Richards a Fantastic Four-ból, a mutáns X Professzor, az atlantiszi herceg Namor és Doktor Strange. 


Amikor először szembenéztek a a Kree és Skrull birodalmak vezetőivel, figyelmeztetve őket, hogy maradjanak távol a Földtől, de a Skrullok tanulva az előző csatából, elindították a támadást a Föld ellen, ez volt a Titkos Invázió.

 

Stark érdekében állt, hogy létrehozzon egy speciális páncélt,a "Tér páncélt", amit arra használ, hogy megvizsgálja az egész városban a titokzatos pusztításokat és hogy milyen sugárzás éri a Földet az űrből. Kiderült, hogy egy műhold miatt van minden, ami a Roxxon olajvállalathoz tartozik és meg kell küzdeniük Sunturionnal, aki mikrohullámú energiát tud átalakítani. A tér páncél lehetővé tette, hogy a Föld légkörén kívülre tudjon repülni és végül Sunturion feláldozza magát, hogy segítse Vasembert megelőzni műhold hozzácsapódását a Földhöz.


Vasember új változatú páncélt használt akkor, amikor a Bosszúállók a Kree és Shiar galaxisokba utaztak, egy újabb háború elhárítása miatt, ami végzetes következményekkel járt volna a Földön. Tony óriási stressz alatt volt ebben az időszakban, miután idegrendszeri károsodást szenvedett és a páncéljának kellett őt életben tartani. Konfliktussal zárult a Kree és Shiar vita, de egy szörnyű fegyvert még nem ismertek, aminek a neve Nega-Bomba volt. Ez felrobbant és szinte kiírtotta a teljes Kree fajt. Amikor a Bosszúállók felfedezték, hogy a "Kree Legfelsőbb Intelligencia" mögött a saját népének a kiírtása zajlott. 

Stark létrehozott egy frakciót csapaton belül is, ami ketté szakadt. Az egyik azt akarta, hogy az ítéleteket a helyszínen hajtsák végre, míg a másik ahhoz ragaszkodott, hogy bíróság elé kell állítani. Vasember vezette ezt a frakciót, ami a mély szakadékot okozott közte és Amerika Kapitány között.

 

A "Bosszúállók vs X-Men" esemény alkalmával Phoenix visszatért a Földre és ellene Tony a közvetlenebb megközelítést választotta, felvette a hatalmas "Phoenix-Buster" páncélt és egy diszruptor sugarat lőtt Phoenix felé, remélve, hogy elpusztítja. Ehelyett ő a "Phoenix Force" öt darabjára osztódott: Cyclops, Emma Frost, Colossus, Magik és Namor-ra,hogy megtanítsa Tony-t, hogy egyes problémákat nem lehet megoldani egyszerűen, jobb akkor több fegyver.

Röviden ennyi a kis ízelítő a világűrben való kalandokról így hát a pletykák igazak lehetnek,hogy Tony megjelenik a Galaxis Őrzői filmben egy esetleg több Földön kívüli misszióban a Földet való fenyegetés ellen. Ti szeretnétek látni őt a filmben, illetve azt, hogy Tony földönkívüli legyen? :D

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.