Hirdetés

Véget ért a Tyler Rake: A kimenekítés második részének forgatása

|

Chirs Hemsworth hamarosan újra akcióban.

Hirdetés

Szépen haladnak 2020 egyik nagy meglepetésének, a Tyler Rake: A kimenekítés folytatásának munkálatai. Öt hónap kemény, havazással és akcióval teli forgatás után ugyanis nemrég kiderült, véget ért a produkció terepmunkája, amelyben Chris Hemsworth visszatér a főszereplő Tyler Rake szerepében.

Hirdetés

Erről az első részt is szerző Sam Hargrave rendező számolt be az Instagram-oldalán egy rövid videó keretén belül. Egy ideje már lehet sejteni, hogy közel járnak a film felvételeinek elkészítésével, hiszen a múlt héten Hargrave és Hemsworth elárulta, hogy a sztár befejezte a munkálatok rá eső részét. A rendező pedig akkor azt is hozzátette, hogy nagyjából egy heti forgatás van még hátra a végéig, amely most el is érkezett.

A film cselekményéről továbbra sem tudunk semmit, annyi azonban biztos, hogy lesz egy nagyobb, havas környezetben játszódó akciójelenet, amelyben egy helikopter leszáll egy mozgó vonat tetején. A premierdátum sem került még felfedésre, de a Netflix tervei szerint még idén bemutatják majd a platformjukon. 

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.