Hirdetés

Ilyen is lehetett volna Fekete Özvegy búcsúja a Végjátékban

|

A Bosszúállók: Végjáték készítőinek az volt az egyik ötlete, hogy Thanos is felbukkanjon, mikor Sólyomszem és Fekete Özvegy próbálják megszerezni a Lélekkövet.

Hirdetés

Noha a végeredmény azonos, az odáig vezető út mégis merőben más, mint amit végül a filmben láthattunk. Natasha önfeláldozása szükséges ahhoz, hogy a Bosszúállók az utolsó Végtelen Követ is megszerezzék és ezzel megkíséreljék eltörölni Thanos csettintését. A Végjátékban egy nagyon drámai jeleneten keresztül követhetjük Sólyomszem és Fekete Özvegy csatározását, akik minden áron szeretnék megóvni a másik életét azzal, hogy saját magukat áldozzák fel a kőnek. A tetőponton Natasha zuhan végül a mélybe és szerzi meg ezzel a Lélekkövet.

Hirdetés

Most egy új videónak hála a Russo tesók egy másik ötletébe is betekintést kapunk, amelyben Thanos Clint és Natasha nyomára bukkan. Ebben a jelenetben az Őrült Titán embereivel harcolnak hőseink, miközben Natasha jó pár sérülést is elszenved. Mikor végre maga Thanos is színre lép Nat tudja, hogy nincs más hátra, ugornia kell, hogy bebiztosítsa a kő megszerzését. Nem csodáljuk, hogy ez az alternatív verzió végül kukázva lett, hiszen hiányzik belőle Natasha és Clint megindító párharca, amelynek hiányában a Fekete Özvegy halála is talán kevésbé sokkoló. Érdekességként azért érdemes megkukkantani a videót, amit itt találtok:

Ti szívesebben láttátok volna ezt a kész filmben, vagy örültök annak, ami végül bekerült?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.