Hirdetés

Végre bepillantást nyerhetünk a Démonok között harmadik részébe

|

Egy hosszú videóban beszélnek a készítők a Démonok között univerzumról, melyben szó esik a harmadik részről is.

Hirdetés

Sajnos a The Conjuring (idehaza Démonok között) következő fejezete sem úszta meg a csúsztatást, hiszen az eredetileg idén szeptemberben debütáló filmet csak jövő nyáron nézhetjük majd, feltéve, ha addigra rendeződik a helyzet a világban. És bár továbbra sem tudunk sok mindent a filmről, egy rövid betekintést végre nyerhettünk, hála a stúdiónak.

Hirdetés

A Warner Bros. ugyanis nemrég közzétett egy több mint félórás videót, amelyben a Démonok között-univerzum eddigi fejezeteinek készítői beszélgetnek az egyes filmekről. A videó vége felé, pontosabban 29:40-től, ha valakit csak ez érdekel, maga James Wan (az első rész rendezője és az egész Démonok között-univerzum producere), valamint a filmek főszereplői, Vera Farmiga és Patrick Wilson (Lorraine és Ed Warren) néhány mondatban szót ejtenek a The Devil Made Me Do It alcímet kapó harmadik részről is:

Nagyon szerettem volna, ha a Démonok között harmadik részében végre hátrahagyjuk az előző két film kísértetházas körítését. Éppen ezért a következő történetet egy egészen más szintre emeltük,  valami olyasmit mutatunk majd be, amit eddig még nem láthattunk ebben a világban. Arne Cheyenne Johnson tárgyalása egy nemzetközileg is figyelemmel kísért eset volt, hiszen ez volt az első eset az Egyesült Államok jogtörténetében, hogy valaki azt vallotta egy tárgyalás során, hogy démoni megszállás miatt követte el a gyilkosságot.

A The Conjuring: The Devil Made Me Do It előreláthatólag tehát 2021. június 4-én érkezik a mozikba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.