Hirdetés

Végre kiderült, mikor érkezik a Lucifer folytatása

|

Kissé szürreálisra sikeredett a bejelentés, de azt már megszokhattuk ettől a sorozattól.

Hirdetés

Habár a koronavírus-járvány miatti intézkedések részeként a Lucifer ötödik évados forgatását is kénytelenek voltak berekeszteni, az már korábban kiderült a címszerepet alakító Tom Ellis jóvoltából, hogy a folytatást kettő, egyenként nyolcrészes bontásban fogja közzétenni a Netflix. Miután a streamingszolgáltató felületén idő előtt láthatóvá vált az újabb epizódok premierdátuma, végre hivatalos keretek között is megtörtént a bejelentés.

Hirdetés

Eszerint kereken két hónap múlva, egész pontosan augusztus 21-én folytatódik a Lucifer a soron következő évad első felével. Ennek kapcsán összegyűjtötték egy pontosan 66.6 másodperc hosszú videóba a pokolfajzat "legszexibb és legördögibb pillanatait", de ami ennél is érdekesebb, hogy a premierdátumot leleplező kedvcsináló végén semmilyen formában nem utalnak rá, hogy az eredeti szándéknak megfelelően az ötödik egyben az utolsó évad is lenne.

Ez egybecseng a sorozattal kapcsolatos legutóbbi fejleményekkel, miszerint az aktív szerződéssel rendelkező szereplőgárda többi tagja mellett végül Tom Ellis is megállapodott a lehetséges visszatérésről, vagyis szinte biztos, hogy a Netflix előbb-utóbb megrendeli a hatodik évadot. Figyelembe véve, hogy az augusztusi premier után tehát még az ötödikből is kapunk egy adagot, egyhamar biztosan nem búcsúzik el a közkedvelt széria.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.