Hirdetés

Black Lightning is szerepel a Végtelen Világok Krízise crossoverben

|

A karakter ezidáig még nem kapcsolódott az Arrowverzumhoz.

Hirdetés

A The CW műsorán futó DC képregényes sorozatok közül ezidáig a Black Lightning volt az egyetlen, ami semmilyen formában nem képezte a nagyobb Arrowverzum részét, de úgy néz ki, ez most megváltozik. A napokban több popkulturális témákkal foglalkozó oldal is beszámolt róla, miszerint a Black Lightning, polgári nevén Jefferson Pierce karakterét eljátszó Cress Williams szerepelni fog a Végtelen Világok Krízise crossoverben, amit maga a színész erősített meg a hivatalos oldalán.

Hirdetés

Williams egy külföldi hírportál szalagcíméről osztott meg képet az Instagramon, ami Black Lightning felbukkanását taglalja a közelgő eseményben. Noha ez már önmagában felérne egy megerősítéssel, a színész a "Kértétek... megkapjátok!!!" megjegyzést fűzte a szóban forgó poszthoz, ezzel minden kételyünket eloszlatva. A legújabb, minden eddiginél nagyobb jelentőségű crossover öt epizódon átívelő lesz, vagyis a Zöld Íjász, a Flash - A Villám, A holnap legendái, a Supergirl és a Batwoman mind kiveszi belőle a részét. Egyelőre nem tudni, hogy Black Lightningnak mekkora jelentőséget szánnak a készítők a történetben, de egy forrás szerint hasonló mértékű szerepe lehet, mint Batwomannek a tavalyi Elseworldsben.

Mindenesetre az azonos című minisorozathoz hasonlóan a Végtelen Világok Krízise crossover rengeteg karaktert fog szerepeltetni. A már jól ismert szuperhősök mellett olyan további meglepetésvendégekre számíthatunk, mint például Tyler Hoechlin Supermanje, a Clark Kentként újfent visszatérő Brandon Routh (aki nem mellesleg A holnap legendái Ray Palmere), valamint eddigi ismereteink szerint a 60-as évek Batman tévésorozatának Robinját megformáló Burt Ward is benne lesz az ambiciózus eseményben. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

You asked for it...you got it!!! #blacklightning #crisisoninfiniteearths #getlit

Cress Williams (@cress_williams) által megosztott bejegyzés,

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.