Hirdetés

Még több szereplő csatlakozott a Végtelen Világok Krízise crossoverhez

|

Egy visszatérő és egy (majdnem) teljesen új karakter.

Hirdetés

A képregényrajongók számára valódi piros betűs ünnepnek ígérkezik az Arrowverzum idei nagyszabású crossovere, amellyel a DC egyik legnépszerűbb történetét, a tizenkét részes Végtelen Világok Krízise minisorozatot ültetik át a képernyőkre. Az elmúlt hetekben rengeteg izgalmasabbnál izgalmasabb bejelentés övezte a produkciót, de még most, a forgatás kezdetével is leleplezésre került két újdonsült színész és a hozzájuk tartozó karakter. 

Hirdetés

Miközben jövőre bemutatkozik a filmvásznakon a Ragadozó madarak csapata, sokan nincsenek is tisztában vele, hogy a női karakterekből álló társaság már kapott egy mindössze 13 epizódot megélt élőszereplős tévésorozatot 2002 és 2003 között. Mint a minap kiderült, a Batman által magára hagyott Gotham Cityt bemutató szériában Vadásznő karakterét megformáló Ashley Scott ismét magára ölti a jelmezét a Végtelen Világok Krízisében, annak ellenére, hogy Vadásznő már a Zöld Íjászban is szerepelt egy másik színésznő játékában.

Ami ennél is érdekesebb, hogy Osric Chau (Odaáát) visszatérőként csatlakozott a crossoverhez, ahol Ryan Choi szerepében lesz látható. A rövid ismertetőben az Ivy Town University teljesen hétköznapi fizika professzoraként írták le a karaktert, aki azzal szembesül, hogy kulcsszerepe van a közelgő krízisben. A képregényekben jártas rajongók számára azonban sokkal árulkodóbb lehet a név, elvégre az Arrowverzumban Brandon Routh által megformált Ray Palmer eltűnését követően Choi vette fel az Atom személyazonosságot. Tekintve, hogy Routh a feleségével együtt nemsokára kiszáll A holnap legendáiból, és az ötrészes eseményre egyelőre csak a Kingdom Come-féle Supermanként lett bejelentve, nem ördögtől való dolog azt feltételezni, hogy a füzetekhez hasonlóan itt is átveheti valaki más a stafétát a DC legkisebb szuperhősének szerepében.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.