Hirdetés

A Sony Pictures megtalálta a Venom 2. rendezőjét

|

Napok óta keringett a pletyka, most viszont hivatalos lett.

Hirdetés

Nemrég írtuk meg, hogy a Sony Pictures illetékesei többek között Andy Serkisszel (A Gyűrűk Ura-filmek, A majmok bolygója-filmek, Maugli) is találkoztak a Venom 2. rendezői pozíciójával kapcsolatban, de nem ez volt az egyetlen bizonyíték arra, hogy a színész a legfőbb esélyes

Hirdetés

Tom Hardy pár nappal ezelőtt Instagramon felfedte, hogy a Warner Bros.-tól végül Netflixre került Maugli rendezője, a híres mo-cap színész kerülhet a Venom 2. élére. Miután a képet rögvest törölte is Hardy az adatlapjáról, a kötelező pletykahullámot követően most maga Andy Serkis érkezett meg a bejelentéssel:

A kritikailag gyenge, közönség által pedig felemás fogadtatást kapó Venom folytatását az első filmet is jegyző Kelly Marcel írja. A stáblistás jelenet alapján vélhetően a Woody Harrelson alakította Cletus Kasady, azaz Vérontó lesz Eddie Brock fő ellenfele. A Sony egyelőre nem kommentálta Serkis bejelentését, ráadásul ezidáig még konkrét premierdátum sem ismert a produkcióhoz.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.