Hirdetés

Alacsonyabb korhatár besorolást kaphat a Venom

|

Rossz hír ez azoknak, akik egy durvább Venom filmre számítottak.

Hirdetés

Amikor először hallottunk a szóló Venom moziról, akkor még úgy állt, hogy egy durva, R-es besorolást kívánó alkotást kapunk a Pókverzum antihőséről. Azonban a Variety infomációi szerint a Sony vezetői előnyösebbnek tartanák, ha a Venom megmaradna a PG-13 határain belül, még ha feszegetné is azokat. A döntés hátterében többek között az áll, hogy a film sikeressége esetén így egyszerűbb lenne idővel akár Pókemberrel is összehozni a karaktert.

Hirdetés

Üzleti szempontból érthető a gondolkodásuk, hiszen ha valóban bíznak abban, hogy Peter Parker részese lehet a folytatásnak, akkor talán tényleg jobban járnak ugyan azzal a besorolással, amivel a Marvel Filmes Univerzum is dolgozik. Ugyanakkor erősen benne van a dologban az is, hogy a Sonynál félnek a film bukásától és ezért próbálják egy tágabb közönség felé elérhetővé tenni, hogy profitot tudjon termelni. Viszont ez könynedén visszaüthet és kiölheti belőle azt a bizonyos pluszt, ami esetleg indokolna egy folytatást.

Önmagában szomorú, ha a Sony fejesi azzal kalkulálnak, hogy egyéb Marvel karakterekkel kell majd felhúzni a folytatást minőségét. Ha Venom nem képes megállni a saját lábán, pontosabban ők nem képesek olyan filmet készíteni, amit Venom elvinne a hátán, akkor nagy bajban vannak. A legutóbbi előzetes azért ad némi bizakodásra okot, de nem vennénk rá mérget, hogy kasszát fog robbantani Tom Hardy képregényfilmje.

A Venom 2018. október 4-én érkezik a mozikba Ruben Fleischer rendezésében.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.