Hirdetés

Venom - Sokkal sötétebb hangulatú lesz, mint az Amazing Spider-Man

|

Alex Kurtzman nyilatkozata szerint az egyik legjobb dolog számára a Venom filmben, hogy megtehet olyan dolgokat, amiket a Pókembernél nem tehetett.

Hirdetés

 

Kurtzman: "Vannak olyan határok, amiket Pókember nem lép át, mert ő Peter Parker és emiatt korlátozott. Venom viszont egy teljesen más történet. Venom egy bizonyos szempontból minden határ átlépésének a szimbóluma. Ő egy sokkal "dark"-osabb karakter. Azt nem mondanám, hogy bonyolultabb is, mert valójában mindketten azok, de szerintem engem pont az vonzott a karakterben, hogy megmutathatom, hogy milyen lenne Pókember, ha nem lenne korlátozott. Olyan dolgokat tehetek meg vele, amiket Pókemberrel soha nem tehetnék."

A Venom film jelenleg még kezdeti stádiumban van, de azt hiszem, hogy Kurtzman keze alatt nem lesz okunk panaszra.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.